top of page

2024 schedule

Tentative** 

Production & Stage - UpShaw Production
3 Stages: Cathedral Square - The Temple - Contemporary Arts Center (TBA)

Friday 5pm- 10pm

(Cathedral Square)

5:00 - 6:00 - DJ
6:00 - 6:05 - Host
6:05 - 6:15 - Treana Wilson (10 min) (Singer)
6:15 - 6: 20 - Host
6:20 - 6:35 - Hania Ghaful (15 min) (Opera)
6:35 - 6: 50 - RTG (15 min) (R&B)
6:50 - 7:00 - Set- Up for Panel (10 min)
7:00 - 7:25 - Panel (Nina Dortch)
7:25 - 7:30 - Host
7: 30 - 8:00 - Meredith Hicks (30 min) (Pop/ Country)
8:00 - 8:05 - Host
8: 05 - 8:20 - Mr.88 (15 min) (Hip Hop)
8:20 - 8:25 - Host
8:25 - 8: 45 - Bronson Webb (20 min) (Soft Rock)
8:45 - 8:50 - Host
8:50 - 9:10 - Indyah Rashad (20 min) ( Neo Soul )
9:10 - 9:15 - Host
9: 15 - 9: 50 - No Complications (35 min) (Band )
9: 50 - 10: 00pm - Host ( Closing )

The Temple (Rave)

5pm - 7:30 - Dj
7:30 - 7:35 - Host
7: 35 - 7: 50 - Zay The Bull (Hip Hop)
7: 50 - 7:55 - Host
7:55 - 8: 10 - HME Swagg (Rap)
8:10 - 8: 15 Host
8: 15 - 8:25 - Grace Mari (10 min) (R&B)
9:30 - 10:00 - Transition to Rave
10:00 - 12:00 am - Dj Wermzer (EDM)

Saturday 5pm- 10pm

 

 

(Cathedral Square)

5:00 - 5:25 - Dj
5:25 - 5:30 - Host
5:30 - 6:00 - Sweetie Band
6:00 - 6:05 - Host
6:05 - 6:15 - Y.E.S (10 min) (Step Team)
6:15 - 6: 20 - Host
6:20 - 6: 35 - Disrupsun (15 min) (Step Team)
6:35 - 6:40 - Host
6:45 - 6: 55 - G Ozzy (10 min)
6:55 - 7:05 - Set- Up for Panel (10 min)
7:05 - 7:30 - Panel (Nina Dortch)
7:30 - 7:35 - Host
7:35 - 7:50 - Ken Clear (15 min) (Pop/Hip Hop)
7:50 - 7: 55 - Host
7: 55 - 8:15 - Bianca Clarke (20 min) (R&B/ Hip Hop )
8:15 - 8:20 - Host
8: 20 - 8:40 - KYD (20 min) (Country)
8:40 - 8:45 - Host
8:45 - 9:15 IM TRU (20 min) (Soft Rock)
9:15- 9:20 - Host
9:20 - 9:50 -
9: 50 - 10: 00pm - Host ( Closing )

The Temple (DJ Presentation)


5pm - 7:30 - Dj
7:30 - 7:35 - Host
7: 35 - 7: 50 - Dope Doodie (10 min) Hip Hop)
7: 50 - 7:55 - Host
7:55 - 8: 10 - Trapp Dee (10 min) Rap)
8:10 - 8: 15 Host
8: 15 - 8:25 - D Monae (10 min) (R&B)
9:30 - 10:00 - Transition to (Dj Presentation)
10:00 - 12:00 am - Dj Loot & Dee Jay Queazy (Hip Hop / Turntable )

Sunday 3pm- 7pm

3:00 - 3:25 - DJ

3:25 - 3:35 - Jada Johnson (10 min) (Playing Piano)
3:35 - 3:50 -Arttrina (15 min) (Gospel)

3:50 - 3: 55 - Host
3:55 - 4: 15 - Micheal Slater & Company (20 min) (Gospel)
4:15 - 4:20 - Host
4:20 - 5:00 - Dj Clemanzo (40 min)
5:00 - 5:10 - Set- Up for Panel (10 min)
5:10 - 5:35 - Panel (Nina Dortch)
5:35 - 5:40 - Host
5:40 - 5:55 - Dj Lo (15 min) (Blues/ Southern Soul)
5:55 - 6: 00 - Host
6: 00 - 6:20 - MS. Key (20 min) Blues/ Southern Soul)
6:20 - 6:25 - Host
6: 25 - 6:45 - Donna Renae (20 min) (Blues/ Southern Soul)
6:45 - 6:50 - Host
6:50 - 7: 10 - Willie Rich (20 min) (Blues/ Southern Soul)
7:10 - 7:15 - Host
7:15 - 7:35 - Kali Darby (20 min) ( Blues/ Southern Soul
7:35 -7:40 - Host
7: 40 - 8:00 - Mr. Campbell (20 min) (Blues/ Southern Soul
8pm - Host ( Closing )

bottom of page